Show simple item record

dc.contributor.authorХлопин Г.В.
dc.date.accessioned2016-02-20T07:02:30Z
dc.date.available2016-02-20T07:02:30Z
dc.date.issued1931
dc.identifier.isbn
dc.identifier.issn
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/24103
dc.description.abstract
dc.language.isoRussian
dc.publisher
dc.subject
dc.subject
dc.subject.ddc
dc.subject.lcc
dc.titleМетоды санитарных исследований. Т. 2 : Анализ пищевых продуктов, Ч. 1. Молоко, молочные продукты, масла
dc.typeother
dc.identifier.aichJCEGAXZBQOWMQJ2Z6NPVNFUCDSFRNX47
dc.identifier.crc32791A02B6
dc.identifier.doi
dc.identifier.edonkeyBBEFB6F63B360DE5BE9854651ABF16BF
dc.identifier.googlebookid
dc.identifier.openlibraryid
dc.identifier.udk
dc.identifier.bbk
dc.identifier.libgenid1364615
dc.identifier.md5d316c430232caaaa62273af5054a1cde
dc.identifier.sha1WNGV5Z2M6SMGEUJYKV6ONGX53UCFQXRD
dc.identifier.tth3CJBCAB2SXC4MD53BKWDWI7UIXKHXEFCN4ODDHQ


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record