Show simple item record

dc.contributor.authorСоколов А.А. (ред)
dc.date.accessioned2016-02-21T15:15:38Z
dc.date.available2016-02-21T15:15:38Z
dc.date.issued1973
dc.identifier.isbn
dc.identifier.issn
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/31121
dc.description.abstract
dc.language.isoRussian
dc.publisher
dc.subject
dc.subject
dc.subject.ddc
dc.subject.lcc
dc.titleФизико-химические и биохимические основы технологии мяса и мясопродуктов.
dc.typeother
dc.identifier.aichNGFLSWVOAGXWN4C4LO6PYPIDNS5CDDM2
dc.identifier.crc32AA57CD9C
dc.identifier.doi
dc.identifier.edonkey1E9B77538C58D7BD7A73C03E99ED7243
dc.identifier.googlebookid
dc.identifier.openlibraryid
dc.identifier.udk
dc.identifier.bbk
dc.identifier.libgenid1281302
dc.identifier.md50d20c31bd6a95d7ed221229b67733079
dc.identifier.sha14JHQ52JX2PCUH4BKLBUETNBJ2KTRCDB2
dc.identifier.tthL6XHRXGQZCLGVAVTY6ZAUIL3HEVLIM6RHZ7D2AI


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record