Show simple item record

dc.contributor.authorВыщепан А.Г., Мельман М.Е.
dc.date.accessioned2016-03-23T20:44:42Z
dc.date.available2016-03-23T20:44:42Z
dc.date.issued1952
dc.identifier.isbn
dc.identifier.issn
dc.identifier.urihttp://libarch.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/65079
dc.description.abstract
dc.language.isoRussian
dc.publisherГосторгиздат
dc.subjectХимия
dc.subjectChemistry
dc.subject.ddc
dc.subject.lcc
dc.titleФизико-химические основы соления и квашения овощей
dc.typeother
dc.identifier.aichD6K24YJMVURK5UKR6F447PNQHQPTQU7F
dc.identifier.crc327EE3758E
dc.identifier.doi
dc.identifier.edonkeyEA3CC9BF790641409D79F01C8AD8BEBB
dc.identifier.googlebookid
dc.identifier.openlibraryid
dc.identifier.udk
dc.identifier.bbk
dc.identifier.libgenid600568
dc.identifier.md5D2A324FD19ED2D283DD823AB19C3F5D7
dc.identifier.sha1TKJOLGXRB47HGCYFTQ6PYQ25RNDO3KEP
dc.identifier.tthL7CYOTTODA2G57C7IC5VEGVWQQAZX7BN343H2KQ


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record