Показати скорочений опис матеріалу
Verarbeitung und Anwendung der Fette: Ƶweiter Band
dc.contributor.author | H. Schönfeld (auth.), H. Bönisch, A. Chwala, A. Grün, T. P. Hilditch, R. Hueter, E. Hugel, K. Lindner, G. Meyerheim, S. H. Piper, H. Pöll, C. Riess, H. Salvaterra, E. Schlenker, H. Schönfeld, W. Schrauth, R. Wasicky, A. Westerink-Schaeffer (eds.) | |
dc.date.accessioned | 2016-02-19T19:06:53Z | |
dc.date.available | 2016-02-19T19:06:53Z | |
dc.date.issued | 1937 | |
dc.identifier.isbn | 978-3-7091-5264-5,978-3-7091-5412-0 | |
dc.identifier.issn | ||
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/10487 | |
dc.description.abstract | ||
dc.language.iso | German | |
dc.publisher | Springer-Verlag Wien | |
dc.subject | ||
dc.subject | ||
dc.subject.ddc | ||
dc.subject.lcc | ||
dc.title | Verarbeitung und Anwendung der Fette: Ƶweiter Band | |
dc.type | other | |
dc.identifier.aich | AB74CCGYCWY4GNMPGOZ4PF4HPLD3Z3DS | |
dc.identifier.crc32 | 6F86846C | |
dc.identifier.doi | 10.1007/978-3-7091-5412-0 | |
dc.identifier.edonkey | 14ABE9E953E7399CBF883F2A569D8A9A | |
dc.identifier.googlebookid | ||
dc.identifier.openlibraryid | ||
dc.identifier.udk | ||
dc.identifier.bbk | ||
dc.identifier.libgenid | 1004991 | |
dc.identifier.md5 | 5f57a3bf58fdcbb26f433d80490d2143 | |
dc.identifier.sha1 | XXDPWS3SMZRHNUF2ENFPDB4Z66APQQL7 | |
dc.identifier.tth | MA4FM7RQYKV4AO34254KEX4OI53HUJGZF3M5VDY |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Libgen [81666]