Показати скорочений опис матеріалу
Richtlinien für die Krankenkost: Zum Gebrauch in Krankenhäusern Privatkliniken · Sanatorien
dc.contributor.author | Dr. A. von Domarus (auth.) | |
dc.date.accessioned | 2016-02-19T23:28:59Z | |
dc.date.available | 2016-02-19T23:28:59Z | |
dc.date.issued | 1928 | |
dc.identifier.isbn | 978-3-662-31336-7,978-3-662-31541-5 | |
dc.identifier.issn | ||
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/15465 | |
dc.description.abstract | ||
dc.language.iso | German | |
dc.publisher | Springer-Verlag Berlin Heidelberg | |
dc.subject | ||
dc.subject | ||
dc.subject.ddc | ||
dc.subject.lcc | ||
dc.title | Richtlinien für die Krankenkost: Zum Gebrauch in Krankenhäusern Privatkliniken · Sanatorien | |
dc.type | other | |
dc.identifier.aich | L7MSCURKKQGYQNJVQYINEG34FFNI5UN5 | |
dc.identifier.crc32 | 9FA2466B | |
dc.identifier.doi | 10.1007/978-3-662-31541-5 | |
dc.identifier.edonkey | 06935420F5A3CFA7AD135A42EF32FF74 | |
dc.identifier.googlebookid | ||
dc.identifier.openlibraryid | ||
dc.identifier.udk | ||
dc.identifier.bbk | ||
dc.identifier.libgenid | 1137578 | |
dc.identifier.md5 | 8c2e453fde4e07e95c4cd24c3cf45997 | |
dc.identifier.sha1 | 66A5Q6I4TIODMVFW6W3Q5PH5UZ3JNPWE | |
dc.identifier.tth | 4REATR5NF4M5ZO7CLP7G2VBVFVP24FKQCITVAMQ |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Libgen [81666]