Показати скорочений опис матеріалу
Brenztraubensäure als Zwischenprodukt der alkoholischen Zuckerspaltung
dc.contributor.author | Max v. Grab (auth.) | |
dc.date.accessioned | 2016-02-19T10:58:15Z | |
dc.date.available | 2016-02-19T10:58:15Z | |
dc.date.issued | 1921 | |
dc.identifier.isbn | 978-3-662-24463-0,978-3-662-26607-6 | |
dc.identifier.issn | ||
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/1579 | |
dc.description.abstract | ||
dc.language.iso | German | |
dc.publisher | Springer Berlin Heidelberg | |
dc.subject | ||
dc.subject | ||
dc.subject.ddc | ||
dc.subject.lcc | ||
dc.title | Brenztraubensäure als Zwischenprodukt der alkoholischen Zuckerspaltung | |
dc.type | other | |
dc.identifier.aich | 7I3CU3Q3NEKDAWQSESINGYFPOERUTSCQ | |
dc.identifier.crc32 | EE304BA0 | |
dc.identifier.doi | 10.1007/978-3-662-26607-6 | |
dc.identifier.edonkey | CEB0DAE822A83512AE346C0B3C5BD8ED | |
dc.identifier.googlebookid | ||
dc.identifier.openlibraryid | ||
dc.identifier.udk | ||
dc.identifier.bbk | ||
dc.identifier.libgenid | 993348 | |
dc.identifier.md5 | 0d5fa2f37e321892aa6ad3957bf3a807 | |
dc.identifier.sha1 | N2TUEPPO2WS2P5SEFI5WVJGFIV2ZWINA | |
dc.identifier.tth | CK3N35GFMDYFOJCD5FDAOKTJ5GWMG7TFVGNVZOQ |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Libgen [81666]