Показати скорочений опис матеріалу
Der Vitamingehalt der deutschen Nahrungsmittel: Erster Teil Obst und Gemüse
| dc.contributor.author | Dr. Arthur Scheunert (auth.) | |
| dc.date.accessioned | 2016-02-19T11:16:17Z | |
| dc.date.available | 2016-02-19T11:16:17Z | |
| dc.date.issued | 1929 | |
| dc.identifier.isbn | 978-3-662-34369-2,978-3-662-34640-2 | |
| dc.identifier.issn | ||
| dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/1871 | |
| dc.description.abstract | ||
| dc.language.iso | German | |
| dc.publisher | Springer-Verlag Berlin Heidelberg | |
| dc.subject | ||
| dc.subject | ||
| dc.subject.ddc | ||
| dc.subject.lcc | ||
| dc.title | Der Vitamingehalt der deutschen Nahrungsmittel: Erster Teil Obst und Gemüse | |
| dc.type | other | |
| dc.identifier.aich | CGPIZAXA5AIFXWLWLITHLHP7AXWHSE6G | |
| dc.identifier.crc32 | 0529424F | |
| dc.identifier.doi | 10.1007/978-3-662-34640-2 | |
| dc.identifier.edonkey | D32AEAE3DFA2F91DAC38BC208ACC498C | |
| dc.identifier.googlebookid | ||
| dc.identifier.openlibraryid | ||
| dc.identifier.udk | ||
| dc.identifier.bbk | ||
| dc.identifier.libgenid | 1138500 | |
| dc.identifier.md5 | 106d9cdebc1b51469798473492301692 | |
| dc.identifier.sha1 | 5JKGLSCPMHDQPVCKUQ7PSMAL5UQCY4DD | |
| dc.identifier.tth | AR3JQZPL565GASXYT2OSLVFTLAJSGJR2RYIK7II |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Libgen [81666]
