Показати скорочений опис матеріалу
Ernährungslehre: Grundlagen und Anwendung
| dc.contributor.author | E. Lehnartz (auth.), B. Bleyer, W. Diemair, O. Flössner, H. Glatzel, J. Kühnau, E. Lehnartz, W. Mollow, A. Pillat, H. Rudy, A. Schittenhelm, H. Schönfeld, H. Schroeder, W. Schüffner, W. Stepp, P. Vogt-Møller, H. Wendt, F. Wirz, Professor Dr. Wilhelm Stepp (eds.) | |
| dc.date.accessioned | 2016-02-20T09:56:15Z | |
| dc.date.available | 2016-02-20T09:56:15Z | |
| dc.date.issued | 1939 | |
| dc.identifier.isbn | 978-3-662-42777-4,978-3-662-43054-5 | |
| dc.identifier.issn | ||
| dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/24577 | |
| dc.description.abstract | ||
| dc.language.iso | German | |
| dc.publisher | Springer-Verlag Berlin Heidelberg | |
| dc.subject | ||
| dc.subject | ||
| dc.subject.ddc | ||
| dc.subject.lcc | ||
| dc.title | Ernährungslehre: Grundlagen und Anwendung | |
| dc.type | other | |
| dc.identifier.aich | SWAQ5DUZY4PBBRY5YLD6RHNWPPCNBTCZ | |
| dc.identifier.crc32 | ADB1B0B2 | |
| dc.identifier.doi | 10.1007/978-3-662-43054-5 | |
| dc.identifier.edonkey | 6C293E1B63D89FA852C51533A27938AB | |
| dc.identifier.googlebookid | ||
| dc.identifier.openlibraryid | ||
| dc.identifier.udk | ||
| dc.identifier.bbk | ||
| dc.identifier.libgenid | 1140801 | |
| dc.identifier.md5 | d8b7f23533aeec72012ab469e261ff16 | |
| dc.identifier.sha1 | E5AYCNGFVM7XU5WPE76JG2BQBE5MFQM7 | |
| dc.identifier.tth | HIDLRQGQW4CTUVTT63AYEZVSNF33AZTUVMXCFWQ |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Libgen [81666]
