Показати скорочений опис матеріалу
Ernährungslehre: Grundlagen und Anwendung
dc.contributor.author | E. Lehnartz (auth.), B. Bleyer, W. Diemair, O. Flössner, H. Glatzel, J. Kühnau, E. Lehnartz, W. Mollow, A. Pillat, H. Rudy, A. Schittenhelm, H. Schönfeld, H. Schroeder, W. Schüffner, W. Stepp, P. Vogt-Møller, H. Wendt, F. Wirz, Professor Dr. Wilhelm Stepp (eds.) | |
dc.date.accessioned | 2016-02-20T09:56:15Z | |
dc.date.available | 2016-02-20T09:56:15Z | |
dc.date.issued | 1939 | |
dc.identifier.isbn | 978-3-662-42777-4,978-3-662-43054-5 | |
dc.identifier.issn | ||
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/24577 | |
dc.description.abstract | ||
dc.language.iso | German | |
dc.publisher | Springer-Verlag Berlin Heidelberg | |
dc.subject | ||
dc.subject | ||
dc.subject.ddc | ||
dc.subject.lcc | ||
dc.title | Ernährungslehre: Grundlagen und Anwendung | |
dc.type | other | |
dc.identifier.aich | SWAQ5DUZY4PBBRY5YLD6RHNWPPCNBTCZ | |
dc.identifier.crc32 | ADB1B0B2 | |
dc.identifier.doi | 10.1007/978-3-662-43054-5 | |
dc.identifier.edonkey | 6C293E1B63D89FA852C51533A27938AB | |
dc.identifier.googlebookid | ||
dc.identifier.openlibraryid | ||
dc.identifier.udk | ||
dc.identifier.bbk | ||
dc.identifier.libgenid | 1140801 | |
dc.identifier.md5 | d8b7f23533aeec72012ab469e261ff16 | |
dc.identifier.sha1 | E5AYCNGFVM7XU5WPE76JG2BQBE5MFQM7 | |
dc.identifier.tth | HIDLRQGQW4CTUVTT63AYEZVSNF33AZTUVMXCFWQ |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Libgen [81666]