Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorW. Greiner (auth.)
dc.date.accessioned2016-02-19T09:43:18Z
dc.date.available2016-02-19T09:43:18Z
dc.date.issued1920
dc.identifier.isbn978-3-662-34174-2,978-3-662-34444-6
dc.identifier.issn
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/386
dc.description.abstract
dc.language.isoGerman
dc.publisherSpringer-Verlag Berlin Heidelberg
dc.subject
dc.subject
dc.subject.ddc
dc.subject.lcc
dc.titleVerdampfen und Verkochen: Unter Besonderer Berücksichtigung der Zuckerfabrikation
dc.typeother
dc.identifier.aichQ2SI2LDUJBDSOVP6L3M24IFLRO6F3KP7
dc.identifier.crc323582D0AD
dc.identifier.doi10.1007/978-3-662-34444-6
dc.identifier.edonkeyD8B80CD500F83AF38DAF5D4F180B7569
dc.identifier.googlebookid
dc.identifier.openlibraryid
dc.identifier.udk
dc.identifier.bbk
dc.identifier.libgenid1138379
dc.identifier.md50348ba038272f6d78ec23e7693191214
dc.identifier.sha1Z5RVBNQKFNKHE2BVTS7OBLNWPQUOZI2Q
dc.identifier.tthXPEMDNDUBEY77BLLYEQHCCAHNB57G75VJXK5CAI


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу