Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСкурихин И.М., Нечаев А.П.
dc.date.accessioned2016-02-22T06:40:09Z
dc.date.available2016-02-22T06:40:09Z
dc.date.issued1991
dc.identifier.isbn5-06-000673-5
dc.identifier.issn
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/48381
dc.description.abstract
dc.language.isoRussian
dc.publisherАгропромиздат
dc.subjectБиология\\Биохимия
dc.subjectBiology\\Biochemistry
dc.subject.ddc
dc.subject.lcc
dc.titleВсе о пище с точки зрения химика
dc.typeother
dc.identifier.aichFESWCMRLWPVI6LLNLM3YCXP7KJX3A5MY
dc.identifier.crc32F28B5B40
dc.identifier.doi
dc.identifier.edonkey60CED1C9A0DBCE2BDF3AA9A74C1735E4
dc.identifier.googlebookid
dc.identifier.openlibraryid
dc.identifier.udk
dc.identifier.bbk
dc.identifier.libgenid104786
dc.identifier.md56121CEDA8C05EA7DD417872BF4F3E52C
dc.identifier.sha1ACMDCAOUSV6M4YRQZJLZM5CNPA3JB3XV
dc.identifier.tthENQBJOCRF3N6QMUH5X3CCMEESOH4J62YGOGIVWI


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу