• русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Genofond
  • Libgen
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Genofond
  • Libgen
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Сладкие тайны

Thumbnail
View/Open
839ea5f2906c65d74e3378d0021fc953.djvu (5.770Mb)
Date
1990
Author
Анна Лубенская, Борис Дымов
Metadata
Show full item record
Abstract
Книга охватывает практически все виды кондитерских изделий (торты, пироги, печенья, пирожные), для приготовления которых используются различные виды теста (дрожжевое, слоёное, песочное, бисквитное), различные кремы (заварные, масляные, глясе, белковые). В рецептах используются национальные традиции русской, венгерской, польской, украинской, еврейской и других кондитерских школ. Часть изделий, представленных в книге – уникальна, они создаются с использованием нетрадиционных приёмов.
URI
http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/55786
Collections
  • Libgen [81666]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV