Toggle navigation
русский
українська
English
Deutsch
español
italiano
українська
русский
українська
English
Deutsch
español
italiano
Ввійти
Toggle navigation
Перегляд матеріалів
Головна сторінка DSpace
Genofond
Libgen
Перегляд матеріалів
Головна сторінка DSpace
Genofond
Libgen
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Allgemeine Methode zur Bestimmung der Ameisensäure in Lebensmitteln: Honig, Fruchtsäfte und Fruchtsirupe
Переглянути
8827a78faf6965803ccc0c6c49f99816.pdf (2.148Mb)
Дата
1939
Автор
Roméo Payfer (auth.)
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
URI
http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/14944
Collections
Libgen
[81666]
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися