• русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • українська 
    • русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка DSpace
  • Genofond
  • Libgen
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка DSpace
  • Genofond
  • Libgen
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Kleines Fachbuch der Kakaoerzeugnisse: Eine kurze Ubersicht uber Rohstoffe, Herstellung, Eigenschaften und Nahrungswert von Kakaopulver und Schokolade

Thumbnail
Переглянути
ccb83e0227e38e7ef8d353e12eeffbf4.pdf (2.828Mb)
Дата
1936
Автор
Dr. H. Fincke (auth.)
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
 
URI
http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/23541
Collections
  • Libgen [81666]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

ВвійтиЗареєструватися

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV