• русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • українська 
    • русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка DSpace
  • Genofond
  • Libgen
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка DSpace
  • Genofond
  • Libgen
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Методы исследования пищевых продуктов и напитков. Вып. 1 : Молоко. Кумыс. Кефир. Сыры. Масло

Thumbnail
Переглянути
f27d6fc8ebc216263501e45bf23ef6e0.djvu (2.767Mb)
Дата
1913
Автор
Хлопин Г.В.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
 
URI
http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/26921
Collections
  • Libgen [81666]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

ВвійтиЗареєструватися

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV