Toggle navigation
русский
українська
English
Deutsch
español
italiano
українська
русский
українська
English
Deutsch
español
italiano
Ввійти
Toggle navigation
Перегляд матеріалів
Головна сторінка DSpace
Genofond
Libgen
Перегляд матеріалів
Головна сторінка DSpace
Genofond
Libgen
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Методы исследования пищевых продуктов и напитков. Вып. 1 : Молоко. Кумыс. Кефир. Сыры. Масло
Переглянути
f27d6fc8ebc216263501e45bf23ef6e0.djvu (2.767Mb)
Дата
1913
Автор
Хлопин Г.В.
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
URI
http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/26921
Collections
Libgen
[81666]
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися