• русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • українська 
    • русский
    • українська
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка DSpace
  • Genofond
  • Libgen
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка DSpace
  • Genofond
  • Libgen
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Unsere Lebensmittel vom Standpunkt der Vitaminforschung: Wird Voraussichtlich die Weitere Erforschung der Physiologischen Bedeutung der Vitamine die Bisherige Herstellung, Ƶubereitung und Beurteilung der Lebensmittel Wesentlich Beeinflussen?

Thumbnail
Переглянути
bb852856b511e5ec1cd03dea86411748.pdf (3.408Mb)
Дата
1923
Автор
Prof. Dr. Phil. A. Juckenack (auth.)
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
 
URI
http://ir.nmu.org.ua/handle/GenofondUA/22005
Collections
  • Libgen [81666]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

ВвійтиЗареєструватися

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок
Theme by 
Atmire NV